Så blir motorcykelsemestern till Stockholm en succé

Om du älskar att köra motorcykel är det perfekt att packa hojen och styra kosan mot Stockholm på semestern. Stockholm är en stad som har mycket att erbjuda turister. För att öka chanserna för en bra semester är det viktigt att tänka igenom vad du vill göra på din semesterresa.

Att åka på motorcykelsemester till Stockholm är en fantastiskt bra idé om du både vill köra motorcykel och uppleva huvudstaden. Det viktiga är att du planerar hela resan i god tid, lämna inget åt slumpen. För att vara säker på att få ett bra hotellrum ska du boka minst en månad i förväg. Ett tips är att boka rum på Elite hotell Stockholm som har sju olika hotell runt om i Stockholm. De har hotell i centrala Stockholm och även några utanför stadskärnan.

Boka hotell med parkering

Tänk på att boka ett hotell som har parkeringsplats, helst garage. Då kan du parkera din motorcykel och slippa fundera på sådant. Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn är ett bra alternativ som även erbjuder parkering. Om du bor på det hotellet kan du bland annat uppleva Stockholms underbara natur. Du kan även ta motorcykeln till fina utflyktsmål som ligger nära Stockholm. Eftersom Stockholm har många smultronställen att erbjuda är det fördelaktigt att bestämma vad du vill se och uppleva innan resan.

Packa motorcykeln rätt

När du ska åka på motorcykelsemester är det bra att du tar med dig några verktyg om något skulle hända. Tänk även på hur du packar motorcykeln. Investera i bra väskor inför resan. Tänk på att motorcykeln kan uppträda annorlunda med packning. Att serva motorcykeln innan avresedagen är en bra idé för att minska risken att något ska gå sönder. Motorcykeln måste vara i gott skick. Det är bra om du kollar motorcykeln med jämna mellanrum under resan. Att köra långt är påfrestande och därför är det bra att planera in pauser längs vägen till Stockholm. Ett sista tips är att verkligen njuta av semestern. Att köra iväg första dagen är en speciell upplevelse. Njut av turen för att sedan kunna bevara den i minnet.